Security

Login Page Blank For Some Users

crahimi
Explorer

Some users on Chrome are working, most users on various browsers just get a login screen with no content on all browsers. Tried clearing server cache restart etc.. Running 6.2

Tags (2)
1 Solution

crahimi
Explorer

We had to run in legacy mode appServerPorts = 0 in order to log in. Not sure why since we are running 6.2 but it has solved our issues.

View solution in original post

0 Karma

crahimi
Explorer

We had to run in legacy mode appServerPorts = 0 in order to log in. Not sure why since we are running 6.2 but it has solved our issues.

0 Karma

crahimi
Explorer

If I clear the server cache i can login. If I ctrl R to reload all web page content I get a blank page with the following errors:

SyntaxError: unterminated comment i18n.js:151
SyntaxError: unterminated string literal accountpage.js:6
ReferenceError: gettext is not defined login:134

0 Karma

MuS
Legend

Hi crahimi,

did you check this answer http://answers.splunk.com/answers/137114/adblock-and-splunkweb.html ?

cheers, MuS

0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

Detecting Remote Code Executions With the Splunk Threat Research Team

WATCH NOWRemote code execution (RCE) vulnerabilities pose a significant risk to organizations. If exploited, ...

Enter the Splunk Community Dashboard Challenge for Your Chance to Win!

The Splunk Community Dashboard Challenge is underway! This is your chance to showcase your skills in creating ...

.conf24 | Session Scheduler is Live!!

.conf24 is happening June 11 - 14 in Las Vegas, and we are thrilled to announce that the conference catalog ...