Getting Data In

Timestamp not being parsed correctly - Perfmon

rturk
Builder

Hi All,

I am collecting Perfmon data via the Splunk_TA_windows app and for some reason the time stamp is not being parsed correctly, specifically there is a delta between the Splunk assigned timestamp and the on in the event itself. e.g.:

alt text

Having looked through the internal logs I am not seeing anywhere that would indicate the queues are blocked, but I am still getting this discrepency. No modifications have been made to the TA , and it is has been installed on both the server that is sending the data, and the Indexer.

Any & all suggestions appreciated!

0 Karma

royimad
Builder

Add time zone to your time and this should be fixed

0 Karma

rturk
Builder

Unfortunately this won't help, as timezones differ (at a maximum) of 30 second increments. The delta above is ~2 minutes.

0 Karma

lukejadamec
Super Champion

There is something wrong with your time. As of the time of your posting it was not 11/12/13 23:00 hours anywhere on the planet. Are you in space?
Are you seeing the same thing with other servers' forwarders?

Get Updates on the Splunk Community!

2024 Splunk Career Impact Survey | Earn a $20 gift card for participating!

Hear ye, hear ye! The time has come again for Splunk's annual Career Impact Survey!  We need your help by ...

Optimize Cloud Monitoring

  TECH TALKS Optimize Cloud Monitoring Tuesday, August 13, 2024  |  11:00AM–12:00PM PST   Register to ...

What's New in Splunk Cloud Platform 9.2.2403?

Hi Splunky people! We are excited to share the newest updates in Splunk Cloud Platform 9.2.2403! Analysts can ...