Getting Data In
Highlighted

I've setup a forwarder on Windows. My receiver is enabled and running tcpdump shows connection. However, Splunk is not indexing data.

one of my team has installed the forwarder on a Windows client. running tcpdump on the backend of splunk enterprise shows:

08:32:06.990056 IP xxx.56097 > splunk.xxx.9997: Flags [P.], seq 777:895, ack 1, win 512, length 118
08:32:06.990080 IP splunk.xxx.9997 >xxx.56097: Flags [.], ack 895, win 2512, length 0

my receiver is enabled on port 9997 but Splunk is not indexing the data. I have other clients using the same setup and they are being indexed.

Thoughts/Suggestions?

0 Karma
Highlighted

Re: I've setup a forwarder on Windows. My receiver is enabled and running tcpdump shows connection. However, Splunk is not indexing data.

Could it be something in the setup during the installation of the Forwarder?

0 Karma
Highlighted

Re: I've setup a forwarder on Windows. My receiver is enabled and running tcpdump shows connection. However, Splunk is not indexing data.

SplunkTrust
SplunkTrust

Verify the forwarder has inputs enabled and that those inputs reference indexes that exist.

---
If this reply helps you, an upvote would be appreciated.
0 Karma
Highlighted

Re: I've setup a forwarder on Windows. My receiver is enabled and running tcpdump shows connection. However, Splunk is not indexing data.

The forwarder was not setup using the Domain Admin and using the Domain\Username style. Thank!

View solution in original post

0 Karma