All Apps and Add-ons

Why do I receive errors about SOLN modules after install the VMWare app?

jmaple_splunk
Splunk Employee
Splunk Employee

I recently installed the VMWare app but whenever I navigate into the app, I receive a barrage of browser errors complaining of SOLN modules not being present. What could be causing this error?

0 Karma
1 Solution

ntankersley_spl
Splunk Employee
Splunk Employee

This is most likely due to missing SA-VMWNetappUtils and SA-Hydra on the Search Head. There is a deployment matrix for the app here:
http://docs.splunk.com/Documentation/VMW/3.4.1/Installation/DownloadandinstalltheSplunkAppforVMware

If you only installing the VMWare Add-on and not the app you can use this deployment guide:
https://docs.splunk.com/Documentation/AddOns/released/VMW/Install

View solution in original post

0 Karma

ntankersley_spl
Splunk Employee
Splunk Employee

This is most likely due to missing SA-VMWNetappUtils and SA-Hydra on the Search Head. There is a deployment matrix for the app here:
http://docs.splunk.com/Documentation/VMW/3.4.1/Installation/DownloadandinstalltheSplunkAppforVMware

If you only installing the VMWare Add-on and not the app you can use this deployment guide:
https://docs.splunk.com/Documentation/AddOns/released/VMW/Install

0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

.conf24 | Registration Open!

Hello, hello! I come bearing good news: Registration for .conf24 is now open!   conf is Splunk’s rad annual ...

ICYMI - Check out the latest releases of Splunk Edge Processor

Splunk is pleased to announce the latest enhancements to Splunk Edge Processor.  HEC Receiver authorization ...

Introducing the 2024 SplunkTrust!

Hello, Splunk Community! We are beyond thrilled to announce our newest group of SplunkTrust members!  The ...