All Apps and Add-ons

Slideshow: After upgrading to 6.5.1, the "Start Show" dashboard displays a blank panel. How do I resolve?

markswen
New Member

I have upgraded to 6.5.1 and am having similar issues. When I get to Setup a show, all of my dashboards show up, but after I choose the dashboards to cycle through and click on Start Show, I just get a blank screen.

I have cleared my cache in both IE and Chrome, used the /en-US/_bump and restarted Splunk, but still am getting the same results.

Errors from the browser are

IPT5009: 'is_absolute_url' is undefined
File: SlideshowSetupView.js, Line: 6, Column: 11638
0 Karma
1 Solution

LukeMurphey
Champion

This is a bug. It will be fixed in version 2.5.1. See the bug report here: https://lukemurphey.net/issues/1710

Update:
This is fixed in version 2.5.1 (https://splunkbase.splunk.com/app/1799/).

View solution in original post

LukeMurphey
Champion

This is a bug. It will be fixed in version 2.5.1. See the bug report here: https://lukemurphey.net/issues/1710

Update:
This is fixed in version 2.5.1 (https://splunkbase.splunk.com/app/1799/).

mswenson
Engager

That fixed the issue, thanks Luke for the awesome support.

0 Karma

LukeMurphey
Champion

Thanks for the report. I'm going to try to get a local repro soon and cut a new build accordingly.

0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

Introducing the Splunk Community Dashboard Challenge!

Welcome to Splunk Community Dashboard Challenge! This is your chance to showcase your skills in creating ...

Get the T-shirt to Prove You Survived Splunk University Bootcamp

As if Splunk University, in Las Vegas, in-person, with three days of bootcamps and labs weren’t enough, now ...

Wondering How to Build Resiliency in the Cloud?

IT leaders are choosing Splunk Cloud as an ideal cloud transformation platform to drive business resilience,  ...