Reporting

Email settings missing from the server settings UI

Explorer

My email settings are missing from the server settings page (picture 1 below). I looked through every conf and xml file I could think of and can't seem to find what controls this. I compared the existing conf files between my search head and my deployment server (where it is visible, picture 2 below) and can't find the offending setting. I copied the same URL from my deployment server and changed the host name to my search head and get a 404 error. Any ideas?

alt text

alt text

Explorer

Update: Updated to 7.1.1 and the problem persists. Stopped the Splunkd service and preformed an installation repair, problem persists.

0 Karma

SplunkTrust
SplunkTrust

I've seen this happen sometimes, but I have never figured out why.
If you have a valid support contract, I'd say this would be the time to make use of it. 😉

0 Karma

Explorer

I've continued to search when time has been available but no love so far. Any ideas?

0 Karma

Revered Legend

Are you using Search Head cluster?

0 Karma

Explorer

No, just a single search head.

0 Karma

SplunkTrust
SplunkTrust

What role does the user have you are logged in with?

0 Karma

Explorer

I've tried it with my LDAP integrated which has Admin role and the Admin user itself.

0 Karma
State of Splunk Careers

Access the Splunk Careers Report to see real data that shows how Splunk mastery increases your value and job satisfaction.

Find out what your skills are worth!