Installation

upgrade from 4.1.3 to 4.1.4 keeps login looping

thinman
Explorer

I've recentrly upgrade a free licensed splunk to 4.1.4 from 4.1.3. little after login is imposible as the screen jump from "Checking for updates..." to "No updates found" and again to checking.

The servers is a virtualized centos server.

Thanks!!!

Tags (3)
0 Karma
1 Solution

TheGU
Path Finder

First try to change web browser if it work fine. Clear cache on your browser then try again.

I found this problem too. But it's only the problem from my web browser cache.

Hope it'll help.

View solution in original post

TheGU
Path Finder

First try to change web browser if it work fine. Clear cache on your browser then try again.

I found this problem too. But it's only the problem from my web browser cache.

Hope it'll help.

thinman
Explorer

Hi,

You where right, using another browser let me login to splunk.

Thanks!

0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

Stay Connected: Your Guide to July and August Tech Talks, Office Hours, and Webinars!

Dive into our sizzling summer lineup for July and August Community Office Hours and Tech Talks. Scroll down to ...

Edge Processor Scaling, Energy & Manufacturing Use Cases, and More New Articles on ...

Splunk Lantern is a Splunk customer success center that provides advice from Splunk experts on valuable data ...

Get More Out of Your Security Practice With a SIEM

Get More Out of Your Security Practice With a SIEMWednesday, July 31, 2024  |  11AM PT / 2PM ETREGISTER ...