Getting Data In

Issue in using same VM for Intermediate Splunk Deployment Server and forwarder

ssankeneni
Communicator

Are there any know issues in using the same machine for Splunk deployment server and Splunk Universal Forwarder ?
Currently when I'm trying to connect to the deployment server from this machine I'm getting the following errors.

08-12-2013 18:20:12.619 -0500 DEBUG DeploymentClient - attempting handshake
08-12-2013 18:20:12.619 -0500 WARN DeploymentClient - Unable to send handshake message to deployment server. Error status is: not_connected
08-12-2013 18:20:12.619 -0500 DEBUG DeploymentClient - Handshake not yet finished. will continue retrying with a rate of '12000 secs'
08-12-2013 18:20:24.623 -0500 DEBUG DeploymentClient - PhoneHomeThread woke up

0 Karma

lukejadamec
Super Champion

How long have you waited? I've seen splunk get itself out of this sequence.

0 Karma

ssankeneni
Communicator

Actually it took a while for me to see the changes even though I restarted it twice. It automatically rectified itself.
Thanks for the reply.

0 Karma

lukejadamec
Super Champion

How long have you waited? I've seen splunk get itself out of this sequence.

Get Updates on the Splunk Community!

Improve Your Security Posture

Watch NowImprove Your Security PostureCustomers are at the center of everything we do at Splunk and security ...

Maximize the Value from Microsoft Defender with Splunk

 Watch NowJoin Splunk and Sens Consulting for this Security Edition Tech TalkWho should attend:  Security ...

This Week's Community Digest - Splunk Community Happenings [6.27.22]

Get the latest news and updates from the Splunk Community here! News From Splunk Answers ✍️ Splunk Answers is ...