Splunk Search

Searches showing 0 results when using specific text with slashes /'s and -'s in a field?

BrianAyala
Loves-to-Learn

I have a search

index=foobar flashSteamName=foo/bar-moves/12adw320-df21-dasd-124d-12eda234 \

displays 0 results. 

index=foobar flashSteamName=* 

displays results

Now Selected Fields on the left side shows my "flashSteamName".  When I click on it, it shows my values and has a count of 20.  When I click it there it opens a new search and 0 results.  

Also when I have the fields list in table format and I see my field "flashSteamName" and I click the value it shows I have 20 events. When I click it and it opens a search it has 0 results.

Not sure what I can to fix/change or what can be done to be able to click the event data and display the results that states are available.  

Also, I do not have a problem with searches that do not have / or - in the field. 

Labels (2)
0 Karma

The_Simko
Path Finder

That trailing / is catching you.  It's making a delimiter of the next character, instead of being a literal \

Try this:  flashSteamName = "foo/bar-moves/12adw320-df21-dasd-124d-12eda234 \\"

0 Karma

richgalloway
SplunkTrust
SplunkTrust

Have you tried using quotation marks?

 

index=foobar flashSteamName="foo/bar-moves/12adw320-df21-dasd-124d-12eda234"

 

---
If this reply helps you, Karma would be appreciated.
0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

Introducing the 2024 SplunkTrust!

Hello, Splunk Community! We are beyond thrilled to announce our newest group of SplunkTrust members!  The ...

Introducing the 2024 Splunk MVPs!

We are excited to announce the 2024 cohort of the Splunk MVP program. Splunk MVPs are passionate members of ...

Splunk Custom Visualizations App End of Life

The Splunk Custom Visualizations apps End of Life for SimpleXML will reach end of support on Dec 21, 2024, ...