Getting Data In

Why do we have SSL issues after installing a Splunk Universal Forwarder?

notwrkvz
Explorer

Installed Splunk forwarder 6.6.2 on an OpenStack controller node using the rpm package. We are now having problems with SSL certificates when going into Horizon. We are using Red Hat's OSP 10 (triple O) environment, which has RHEL 7.3 on the controller.

1) Does installing the splunkforwarder rpm change anything with the SSL environment?
2) The first time you launch the forwarder by type ./splunk start, does that change the SSL environment?

Thank you,
Alan

0 Karma
1 Solution

notwrkvz
Explorer

So, the issue here turned out to be a colleague installed Tasker at the same time the Universal Forwarder was installed. The pip removal of the Tasker application resolved the SSL issue with OpenStack Horizon.

Thank you to all who helped with this.

View solution in original post

0 Karma

notwrkvz
Explorer

So, the issue here turned out to be a colleague installed Tasker at the same time the Universal Forwarder was installed. The pip removal of the Tasker application resolved the SSL issue with OpenStack Horizon.

Thank you to all who helped with this.

View solution in original post

0 Karma

adhoke_splunk
Splunk Employee
Splunk Employee

can you please add what SSL issue you are observing?

0 Karma

woodcock
Esteemed Legend

Only if your stuff was stored (or linked) in /opt/splunk/ which would be absurd.

0 Karma
.conf21 Now Fully Virtual!
Register for FREE Today!

We've made .conf21 totally virtual and totally FREE! Our completely online experience will run from 10/19 through 10/20 with some additional events, too!