Getting Data In

Issue with indexer recreating apps after manual deletion (400 Error) Splunk Enterprise v8.03, Ubuntu 18.04.

jkujawa
Explorer

I have a couple of apps that I am trying to update on my Indexer (TA's) and am constantly seeing a 400 bad request error when trying to update them.

I ran the ./splunk remove app on the indexer and it successfully removes the app. Splunk is then restarted on the server. Within a couple of minutes, the folders reappear at the same old version.

What is going on with this and how to prevent the apps from recreating themselves?

I am running Splunk Enterprise v8.03 on Ubuntu 18.04.

0 Karma
1 Solution

jkujawa
Explorer

Found the issue. Turns out there were was a deployment server configuration with old apps that were pushed to the indexer from a previous employee.

View solution in original post

jkujawa
Explorer

Found the issue. Turns out there were was a deployment server configuration with old apps that were pushed to the indexer from a previous employee.

sensitive-thug
Splunk Employee
Splunk Employee

Hi @jkujawa,

Thanks for asking a question! If you were able to resolve this issue, please click “Accept” directly below the answer to resolve the post.

0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

Splunk Observability Cloud | Unified Identity - Now Available for Existing Splunk ...

Raise your hand if you’ve already forgotten your username or password when logging into an account. (We can’t ...

Index This | How many sides does a circle have?

February 2024 Edition Hayyy Splunk Education Enthusiasts and the Eternally Curious!  We’re back with another ...

Registration for Splunk University is Now Open!

Are you ready for an adventure in learning?   Brace yourselves because Splunk University is back, and it's ...