Dashboards & Visualizations

Why is the dashboard showing no data coming in when forwarding data to splunk cloud using linux?

Engager

Hi, I am following the documentation for forwarding data to splunk cloud using linux
(http://docs.splunk.com/Documentation/SplunkCloud/7.0.0/User/ForwardDataToSplunkCloudFromLinux) and did exactly as told without any errors.Yet when I check the splunk dashboard, I don't see any data coming in.Why don't I get the expected result?

Secondly I am trying another way that is to use my localhost as a server to whom I will be sending the data to, hoping it will be picked up by splunk and I can see the result in the dashboard.But I still get no result.Instead my flask (I have set up a server with Python flask) gives me the below error

127.0.0.1 - - [12/Mar/2018 23:58:55] code 400, message Bad request syntax ('--splunk-cooked-mode-v3--\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00souvik-Lenovo-ideapad-500S-14ISK\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x008089\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00@\x00\x00\x00\x01\x00\x00\x00\x13__s2s_capabilities\x00\x00\x00\x00\x14ack=0;compression=0\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x00\x05_raw\x00')
127.0.0.1 - - [12/Mar/2018 23:58:55] "--splunk-cooked-mode-v3--                                                                                                       souvik-Lenovo-ideapad-500S-14ISK                                                                                                                                                                                                                                8089               @      __s2s_capabilities    ack=0;compression=0        _raw " HTTPStatus.BAD_REQUEST 

So why doesn't it work either way both following the instructions and doing it through localhost?

Since I don't have any IP address to listen to the incoming data, is this method a correct way for splunk to work?

0 Karma

Champion

Can you try searching index=<your_index_name>?

Also Can you paste inputs.conf file.

0 Karma
State of Splunk Careers

Access the Splunk Careers Report to see real data that shows how Splunk mastery increases your value and job satisfaction.

Find out what your skills are worth!