All Apps and Add-ons

Secure Gateway - Websocket empty response

joshiro
Path Finder

Hi, we re trying to setup the Secure Gateway app to register mobile devices in a Splunk Dev/Test instance but the "Websocket Test" panel in the end to end websocket troubleshooting dashboard is returning failure and the response content is "[]". Authentication and server_side_registration seems to be OK.

We can make a successful connection to port 443 outbound to prod.spacebridge.spl.mobi, but we get an empty response when we use the following command suggested by the documentation:

curl -i -N -H "Connection: Upgrade" -H "Upgrade: websocket" -H "Host: prod.spacebridge.spl.mobi" -H "Origin: https://prod.spacebridge.spl.mobi" -H "Authorization: c014fb4e" https://prod.spacebridge.spl.mobi/mobile


Any ideas or suggestions on how to troubleshoot or investigate this issue?

Ref: https://docs.splunk.com/Documentation/SecureGateway/2.5.4/Admin/TroubleshootGatewayConnection

Update1: We think this might be a network configuration issue (firewall or proxy related). We re going to check the network config.

Javier.

Labels (2)
Tags (2)
0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

What’s new on Splunk Lantern in August

This month’s Splunk Lantern update gives you the low-down on all of the articles we’ve published over the past ...

Welcome to the Future of Data Search & Exploration

You have more data coming at you than ever before. Over the next five years, the total amount of digital data ...

This Week's Community Digest - Splunk Community Happenings [8.3.22]

Get the latest news and updates from the Splunk Community here! News From Splunk Answers ✍️ Splunk Answers is ...