All Apps and Add-ons

Devices lost connection?

Eric_Mcknight
Explorer

Opened the Cloud Gateway app earlier today, and it asked me to re-register my device. From the app- I can see my phone, and many others are still registered, but, after spot-checking 5 or 10 users, they are all experiencing the same issue across both android and IOS.

Whatever happened- occured in the last 18 hours.

0 Karma

treinke
Builder

Are you using local Splunk accounts or AD/LDAP/SSO accounts? Did your password expire? This has happened to me.

There are no answer without questions
0 Karma

Eric_Mcknight
Explorer

LDAP Accounts. Passwords did not expire or change.

We literally added the devices to Splunk yesterday, played with them for a bit, confirmed everything was working... And, today, all of the devices need to be re-registered.

0 Karma

memery_splunk
Splunk Employee
Splunk Employee

Hi Eric,

We've seen situations where if Splunk has high latency or other connection interruption with the LDAP server that it reports to SCG that the users credentials are invalid. At that point the correct thing to do is unregister the device. You're not the only customer who's reported this issue and we're working on a solution.

0 Karma

Eric_Mcknight
Explorer

Ok- excellent, as long as the issue is known. I am still treating this product as a beta.

0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

Database Performance Sidebar Panel Now on APM Database Query Performance & Service ...

We’ve streamlined the troubleshooting experience for database-related service issues by adding a database ...

IM Landing Page Filter - Now Available

We’ve added the capability for you to filter across the summary details on the main Infrastructure Monitoring ...

Dynamic Links from Alerts to IM Navigators - New in Observability Cloud

Splunk continues to improve the troubleshooting experience in Observability Cloud with this latest enhancement ...