Monitoring Splunk

Performance Data health not getting updated in Splunk app for Websphere

Explorer

I see the websphere index getting updated in my splunk admin window. The logs and sources are there in the WAS app for splunk.
The items under performance were not working. So checked the Solution Administrator >> Performance data help. Dont find this to be updated. What is going wrong.

Also i see the index = summary is being used

index=summary search_name="WAS JVM FreeMemory" was_host="*" cell="*"  node="*"  process="*"   | eval avgcount = (sumCount/count)  | eval pid =(node+"-"+process)  | timechart avg(avgcount) by pid limit=10

I dont see anything geting updated in the summary index, what is the problem here, the setup and was forwarder is working fine, what can possibly be the problem.

0 Karma
1 Solution

Explorer

got this resolved my self, this starts working only when you install the addon for was APP for splunk.

follow the link below
http://splunk-base.splunk.com/answers/49216/enabling-performance-via-jmx

View solution in original post

0 Karma

Explorer

got this resolved my self, this starts working only when you install the addon for was APP for splunk.

follow the link below
http://splunk-base.splunk.com/answers/49216/enabling-performance-via-jmx

View solution in original post

0 Karma
State of Splunk Careers

Access the Splunk Careers Report to see real data that shows how Splunk mastery increases your value and job satisfaction.

Find out what your skills are worth!