Getting Data In

Splunk Enterprise 6.5.3: Why does Splunk Web behave erratically such as not fully loading pages and displaying an unsupported browser message?

Explorer

Hello,

We are running Splunk 6.5.3 and I have issue with the Splunk Web interface on Heavy Forwarder. The web interface behaves randomly. Really randomly:
- It tells me I have unsupported browser
- It lets me log in normally or it loads a page correctly
- It does not loads pages or icons
- It is not accessible at all

I am accessing it through WAN link so the connection may be slow. I tried to remove the DB connect and it did not help. It is fresh installation -- no upgrade. I need the web to configure DB connect :(.

It is close to this issue but the bug should be fixed in 6.5.3:
https://answers.splunk.com/answers/312247/after-upgrading-a-search-head-cluster-to-splunk-63-1.html

The only line found in logs:
06-06-2017 11:21:15.827 -0400 WARN HttpListener - Socket error from while idling: Read Timeout

Some screen shots:
alt text

alt text

0 Karma
1 Solution

Explorer

Resolved.

Application level firewall was playing with the communication.

Thanks

View solution in original post

0 Karma

Explorer

Resolved.

Application level firewall was playing with the communication.

Thanks

View solution in original post

0 Karma

New Member

We are facing same issue after the upgrade to Version 7.1.1, can you please advise

0 Karma

New Member

i am facing the same issues after upgrade to Splunk Enterprise Version: 7.1.1
please advise

0 Karma
Don’t Miss Global Splunk
User Groups Week!

Free LIVE events worldwide 2/8-2/12
Connect, learn, and collect rad prizes
and swag!