Deployment Architecture
Highlighted

After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

Motivator

After upgrading to 6.3 (search head clustering) all our launcher app icons have disappeared even for default untouched apps.

ie. search & reporting.

alt text

The path to the icon shows an "undefined" path.

 <img src="/en-US/splunkd/__raw/servicesNS/undefined/search/static/appIcon.png">

Upgrade was performed by stopping all instances.

Upgrading deployer.
Restart deployer.
Upgrade all search head cluster member instances.
Start member instances.
Wait for 5 minutes.
Do a new deploy from deployer.

Highlighted

Re: After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

Motivator

alt text

It is broken with the latest version of chrome also.

0 Karma
Highlighted

Re: After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

Contributor

I also have this issue. Along with the all of the menus not working properly, the settings tab doesn't even exist. Also when I run a search I get the error

   In handler 'savedsearch': Cannot get username when all users are selected.

It is an intermittent issue and if I switch from Chrome to Internet Explorer everything seems to work fine. I would much rather use Chrome tho!

0 Karma
Highlighted

Re: After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

Builder

I also have this problem, but I seem to have stumbled across a workaround. If I move into the Build Event Type dialog box, all the disabled controls suddenly become available. Can anyone else confirm?

0 Karma
Highlighted

Re: After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

Contributor

Hello, Lucas K
we have similar case with control buttons and pickers.
have you issue only with app icons?

0 Karma
Highlighted

Re: After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

Path Finder

I too have the same issues after upgrading from 6.2.5 (w/SHC enabled) to 6.3, and was hoping to spur some thoughts by sharing how I am able to reproduce it...

It doesn't matter which browser I choose, but adding the domain name to my host in the URL seems to cause the issues noted (missing icons, menus). When I remove domain, it magically works.

https://splunk (works perfectly)
https://splunk. (missing icons, menus)

0 Karma
Highlighted

Re: After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

Builder

I just tried connecting by IP address, and that seems to work for me.

0 Karma
Highlighted

Re: After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

New Member

I was having the same problem. I deleted all my browser cookies and it started working.

However, other users on my team are still having the problem, even after deleting their cookies.

0 Karma
Highlighted

Re: After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

New Member

Having the same issues after upgrading.

This looks like an issues with cookies and Chrome only. And is connected to other cookies on main domain. Not sure how to solve it yet.

0 Karma
Highlighted

Re: After upgrading a search head cluster to Splunk 6.3, why are all our launcher app icons missing?

Engager

Our installation has also had the same issue, specific to Chrome.

I saw "undefined" all over the place, where there should have been my username instead, including in references to Javascript. Deleting cookies was the permanent solution. Incognito mode or using Safari was a temporary "fix".

0 Karma