All Apps and Add-ons

With Fortinet FortiGate Add-On no output is displayed in the ES 5.3.0 dashboards

hamzeh_khosravi
New Member

Hello Dear Friends
I installed splunk enterprise security 5.3.0 on the searchhead and installed Fortinet FortiGate Add-On for Splunk on the searchhead and indexer, then configure 3 Fortigate 600C to send log on port 1514 to splunk indexer, on indexer configured data input on port 1514 with fgt_log source type.

And now on the following dashboard page in ES 5.3.0 nothing is shown.
Can you help me for troubleshooting it ?

Security Domain->Access->Access Center
Security Domain->Endpoint->Malware Center
Security Domain->Network->Traffic Center
Security Domain->Network->Intrusion Center
Security Domain->Network->Web Center
Security Domain->Network->Network Changes
Security Domain->Network->Port & Protocol Tracker
Security Domain->Identity->Session Center

TA page: https://splunkbase.splunk.com/app/2846/

0 Karma
1 Solution

jerryzhao
Contributor

replied to you in support email thread.
But anyway, also paste the questions here:
I have enterprise security 5.3.1 installed and could not find the issue you reported.

Which add-on version did you install?

Is CIM related datamodels accelerating? For example, traffic center is most likely to have data.
alt text

View solution in original post

0 Karma

hamzeh_khosravi
New Member

Thank you so much dear jerryzhao
I had forgotten to accelerating data models.
My problem was solved after I accelerated the network data model.

0 Karma

jerryzhao
Contributor

replied to you in support email thread.
But anyway, also paste the questions here:
I have enterprise security 5.3.1 installed and could not find the issue you reported.

Which add-on version did you install?

Is CIM related datamodels accelerating? For example, traffic center is most likely to have data.
alt text

View solution in original post

0 Karma