Reporting

using savedsearch from cli

klee310
Communicator

I'm trying to use the "savedsearch" command in the search-bar on the CLI, but it always returns 0 results. But if I went into the savedsearch.conf file and copy the actual search string out and paste it into the search-bar, results are returned.

Whats up? am I using the savedsearch command improperly?

in the search-bar, I type:
savedsearch klee_test_save

Tags (1)
1 Solution

hazekamp
Builder

Are you specifying a leading pipe?

| savedsearch klee_test_save

View solution in original post

0 Karma

hazekamp
Builder

Are you specifying a leading pipe?

| savedsearch klee_test_save

View solution in original post

0 Karma

hazekamp
Builder

You would need to add that syntax to "kel_order_transaction". On a separate note I would recommend checking out macros which is probably more suitable for your task. It allows you to used saved bits and pieces of search syntax to construct searches.

klee310
Communicator

hi hazedav, thanks for the reply.

Yes you are correct, placing the leading pipe does work.

However, is there any way for me filter down the raw data before passing it to the saved search? For example (and this doesn't work):

AccountNumber=9800257 | savedsearch kel_order_transaction
0 Karma

klee310
Communicator

the reason, i want to use the savedsearch command is because I am trying to construct a faily complex search, and am now placing parts of whats working into a savedsearch first. If this wasn't the case, I could have easily just click on the savedsearch link above the search-bar

0 Karma
.conf21 Now Fully Virtual!
Register for FREE Today!

We've made .conf21 totally virtual and totally FREE! Our completely online experience will run from 10/19 through 10/20 with some additional events, too!