Splunk IT Service Intelligence

Why do KPIs show 'No Result'?

logankinman99
Path Finder

When I include a KPI in a Beta Glass Table that yields 0 results, it shows 'No Result' and gets rid of the styling.
The search is accurate to return a 0, but I would much rather see 0 than 'No Result'.
Is there a way I can change the KPI to show 0?

host=plbu*hqp* (Method=LoadInspectionReport OR Method=UpdateInspection OR Method=CreateLocusInspectionIfNotExists OR Method=UpdateInspectionDashboardDefaultSettings OR Method=UpdateInspections) sc_status!=200

Search of KPI above, counting results by _time.

0 Karma

jacobpevans
Motivator

Greetings @logankinman99,

I really don't understand how it works, but try this. It works in our environment. From @nagaramsai at this URL: https://answers.splunk.com/answers/336907/return-0-if-search-returns-no-results-found.html

index.... sourcetype..... |appendpipe [stats count | where count==0]

Cheers,
Jacob

Cheers,
Jacob

If you feel this response answered your question, please do not forget to mark it as such. If it did not, but you do have the answer, feel free to answer your own post and accept that as the answer.

logankinman99
Path Finder

I'm not sure how it works either, but it's a great technique for ad hoc searches. That does help with future queries, so thanks!
However, I can't seem to get it to work with KPIs, which I am currently using for the Glass Table visualizations...

Are you able to get these to work with KPIs? Or just the general searches?

Thanks,
Logan

0 Karma
.conf21 CFS Extended through 5/20!

Don't miss your chance
to share your Splunk
wisdom in-person or
virtually at .conf21!

Call for Speakers has
been extended through
Thursday, 5/20!