Splunk IT Service Intelligence

ITSI no services and N/A in tree view

lgroot
Explorer

Hello,

I have a strange problem in ITSI after een upgrade. The configured services are not showing up in the Service Analyzer Tile view and they are grey-ed out in the tile view. When i open the service with a deep dive, i can see my KPI with data and a Service Health Score.  Does anybody know what's going on?

ITSI no service.pngITSI tree view.pngITSI deep dive.png


Labels (1)
0 Karma
1 Solution

lgroot
Explorer

We have got some support of Splunk, and the problem was in the SA-indexCreation  app at the indexer. The wrong version was installed, where there was no support for metric collection. 
Now we have installed the correct version, and everything works fine. 

View solution in original post

0 Karma

lgroot
Explorer

We have got some support of Splunk, and the problem was in the SA-indexCreation  app at the indexer. The wrong version was installed, where there was no support for metric collection. 
Now we have installed the correct version, and everything works fine. 

0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

Observability Highlights | January 2023 Newsletter

 January 2023New Product Releases Splunk Network Explorer for Infrastructure MonitoringSplunk unveils Network ...

Security Highlights | January 2023 Newsletter

January 2023 Splunk Security Essentials (SSE) 3.7.0 ReleaseThe free Splunk Security Essentials (SSE) 3.7.0 app ...

Platform Highlights | January 2023 Newsletter

 January 2023Peace on Earth and Peace of Mind With Business ResilienceAll organizations can start the new year ...