Splunk IT Service Intelligence

ITSI deleting dependent service leaves blank node on Service Analyser

ewan000
Path Finder

I created (via csv import) and then deleted (via Configure Services UI) a bunch of services which were dependent services of other services.

The expected behaviour for me was that this would remove the nodes from the Service Analyzer diagram.

However, I am left with a blank node to joining the services which depended on the deleted service.

Is this a bug? How can i get rid of the blank node?

alt text

we are on ITSI 4.1.1 Splunk Enterprise 7.1.3

got some erros in the log, not sure if they are related

[itsi.consumer] [init] [exception] [48538] Saved search "Indicator - ecd48ed9-7874-4650-a885-36ff77817683 - ITSI Search" was not found, ignoring delete

0 Karma

chrisyounger
SplunkTrust
SplunkTrust

This seems like a bug in your version. What version are you running? I just replicated your steps in my ITSI 4.0 environment and it didn't leave behind the unlabeled service.

0 Karma

ewan000
Path Finder
0 Karma

ewan000
Path Finder

we are on itsi 4.1.1 it seems to be related to mass deletes, im deleting 100's of services

0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

Splunk Forwarders and Forced Time Based Load Balancing

Splunk customers use universal forwarders to collect and send data to Splunk. A universal forwarder can send ...

NEW! Log Views in Splunk Observability Dashboards Gives Context From a Single Page

Today, Splunk Observability releases log views, a new feature for users to add their logs data from Splunk Log ...

Last Chance to Submit Your Paper For BSides Splunk - Deadline is August 12th!

Hello everyone! Don't wait to submit - The deadline is August 12th! We have truly missed the community so ...