#Random
This is a place to discuss all things outside of Splunk, its products, and its use cases.

Has there been a defect raised for the "ResultsActionButtons" Module not working in Splunk 4.3+

Dark_Ichigo
Builder

I would like to know the details of the defect raised for ResultsActionButtons not working in Splunk 4.3 as it is effecting my current reports and it would be good to have a defect number So i can follow it up and monitor its status of when it will be fixed.

Does anyone know how or where I can find this?

Or if I can contact anyone from Splunk?

1 Solution

Drainy
Champion

Have you had a look at the TitleBar module?

Also, obviously to follow up on a bug you would need to speak to support and so in turn you would need to speak to them to discover if there is a bug in the first place.
Best bet would be to file a support case. (I haven't had a chance to test if it does or doesn't work on my setup, although I do a lot of XML editing and haven't noticed any modules failing)

Having said that however, your issue yesterday with the flashtimeline is indicative of a 4.2.x upgrade to 4.3 where there was some funny behaviour with upgrade/migration (there were quite a few people with this a while back). I think it may have been fixed in 4.3.2 or a clean install of 4.3.x should resolve it.

Finally, if you are on 4.3 I would recommend an upgrade to 4.3.2 as there are some fairly major issues in 4.3 and perhaps one in 4.3.1 and so an upgrade to 4.3.2 would be the best idea.

View solution in original post

Drainy
Champion

Have you had a look at the TitleBar module?

Also, obviously to follow up on a bug you would need to speak to support and so in turn you would need to speak to them to discover if there is a bug in the first place.
Best bet would be to file a support case. (I haven't had a chance to test if it does or doesn't work on my setup, although I do a lot of XML editing and haven't noticed any modules failing)

Having said that however, your issue yesterday with the flashtimeline is indicative of a 4.2.x upgrade to 4.3 where there was some funny behaviour with upgrade/migration (there were quite a few people with this a while back). I think it may have been fixed in 4.3.2 or a clean install of 4.3.x should resolve it.

Finally, if you are on 4.3 I would recommend an upgrade to 4.3.2 as there are some fairly major issues in 4.3 and perhaps one in 4.3.1 and so an upgrade to 4.3.2 would be the best idea.

View solution in original post

Dark_Ichigo
Builder

Yep, TitleBar was a good alternative.

Thanks Buddy!

0 Karma
Did you miss .conf21 Virtual?

Good news! The event's keynotes and many of its breakout sessions are now available online, and still totally FREE!