Archive

inputlookup shows no results after adding two more columns to csv

I had 3 columns initially in the csv file. I added two more and added the same in the inputlookup command. But no table is shown.

Previous command: inputlookup Logs.csv|eval errordescriptionupper= upper(errordescription), searchString=upper("$errorLogToken$") | where like(errordescriptionupper,"%"+searchString+"%")| rename date as "Date", errordescription as "Error Description", time as "Time"|table Date, "Error Description", Time

After adding two columns: inputlookup Logs.csv|eval errordescriptionupper= upper(errordescription), searchString=upper("$errorLogToken$") | where like(errordescriptionupper,"%"+searchString+"%")| rename date as "Date", errordescription as "Error Description", time as "Time",application as "Application Impacted", type as "Type" |table Date, "Error Description", Time, "Application Impacted", Type

0 Karma
1 Solution

I just solved it a while back. I had to add double quotes to the extra column values added.That worked.

Thanks!

View solution in original post

0 Karma

I just solved it a while back. I had to add double quotes to the extra column values added.That worked.

Thanks!

View solution in original post

0 Karma

Esteemed Legend

You should click Accept on your answer to close the question.

SplunkTrust
SplunkTrust

@amuralisundaram is the inputlookup command alone giving you all the fields?

inputlookup Logs.csv

What is the before and after structure for your lookup file? Can you add some mocked up data for current lookup file? Are you getting any error when you run the command? Have you checked the permission on the lookup file after uploading the new one?

____________________________________________
| makeresults | eval message= "Happy Splunking!!!"
0 Karma