Archive
Highlighted

After configuring configure yarn variables, why does my search fail to run?

Builder

Hi,

I configured the YARN variables needed in the provider, but now the search query I try to run fails.

It looks like is not able to find the mapreduce.jobhistory.address but i don't know where to define.

com.splunk.mr.JobStartException: Failed to start MapReduce job. Please consult search.log for more information. Message: java.net.ConnectException: Call From Cloudera04/172.xx.x.xxx to 0.0.0.0:10020

Any advice?

Thanks,

Tags (3)
0 Karma
Highlighted

Re: After configuring configure yarn variables, why does my search fail to run?

Splunk Employee
Splunk Employee

You most likely be able to find the value for this flag ( mapreduce.jobhistory.address ) under http:// < resource manager ip > : 8088 / conf

View solution in original post

0 Karma
Highlighted

Re: After configuring configure yarn variables, why does my search fail to run?

Splunk Employee
Splunk Employee

So once you find this value, you can add this flag to the Provider. Just add vix before the flag. For example, vix.mapreduce.jobhistory.address

0 Karma
Highlighted

Re: After configuring configure yarn variables, why does my search fail to run?

Builder

Hi rdagan

mapreduce.jobhistory.address0.0.0.0:10020mapred-default.xml

this is what i get

0 Karma
Highlighted

Re: After configuring configure yarn variables, why does my search fail to run?

Splunk Employee
Splunk Employee

what about Cloudera Manager or mapred-site.xml?

0 Karma
Highlighted

Re: After configuring configure yarn variables, why does my search fail to run?

Builder

The same value

0 Karma
Highlighted

Re: After configuring configure yarn variables, why does my search fail to run?

Builder

Hi rdagan,

It was working until this message appears:

ChunkedOutputStreamReader: Invalid transport header line="194.xxx.xx.185 194.xxx.xx.185 - [15/Nov/2016:11:22:38 +0100] "GET /stat/ebanking/min/css/img_s24/menu/menu-stin.png HTTP/1.1" 200 150 "https://www.mycompany.cz/stat/ebanking/min/css/global_s24.css?v=37_prod.25" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/54.0.2840.99 Safari/537.36" "17850" TLSv1.2 ECDHE-RSA-AES128-GCM-SHA256 0" 

Any advice?

Thanks again

0 Karma