All Apps and Add-ons
Highlighted

loading loop add on microsoft cloud service,configuration problem

Engager

hello, i have a problem to configure add on microsoft cloud service. In the tab "configuration" and "inputs", always figure "loading".
I dont see any other thing that "loading".
I have install de add on on Indexer 7.2.3v
someone has the same problem?

thanks!!,hello, i have a problem to configure add on microsoft cloud service. In the tab "configuration" and "inputs", always figure "loading".
I dont see any other thing that "loading".
I have install de add on on Indexer 7.2.3v
someone has the same problem?

Thank you so much

Highlighted

Re: loading loop add on microsoft cloud service,configuration problem

New Member

I have the same issue!
Have you found the solution to the problem?

Regards

0 Karma
Highlighted

Re: loading loop add on microsoft cloud service,configuration problem

New Member

I'm also getting the same. Can anybody suggest? Thanks

0 Karma
Highlighted

Re: loading loop add on microsoft cloud service,configuration problem

Communicator

Solution? - Same story here

0 Karma
Highlighted

Re: loading loop add on microsoft cloud service,configuration problem

New Member

What OS are you running on?

0 Karma
Highlighted

Re: loading loop add on microsoft cloud service,configuration problem

Communicator

Win 2012-

0 Karma
Highlighted

Re: loading loop add on microsoft cloud service,configuration problem

Splunk Employee
Splunk Employee

Try this:

vi /opt/splunk/etc/apps/SplunkTAmicrosoft-cloudservices/bin/splunktamscs/cacertslocater.py

Look for TEMPCERTFILE_PATH
and update it to '/etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt'

TEMPCERTFILE_PATH = '/etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt'

Save the changes and restart Splunk

Please let us know if this works for you.

https://splunkcommunities.force.com/customers/apex/ArticleDetailPage?URLName=Add-on-Microsoft-Cloud-...

0 Karma