All Apps and Add-ons

Splunk Add-on for Cisco IPS 2.1.3 and Splunk 6.2.3: Why am I getting an error when adding a device?

Engager

Hi,

I have Splunk 6.2.3 and the Splunk Add-on for Cisco IPS 2.1.3 and I cannot get the IPS added. When I try and add it, Splunk shows:

Encountered the following error while trying to update: In handler 'localapps': Error while posting to url=/servicesNS/nobody/Splunk_TA_cisco-ips/admin/cisco_ips_setup/cisco_ips_setup_settings

I have tried the various workarounds posted about changing TLS/SSL, but no joy. I saw one mention of the IPS version, ours is 7.1 should this work?

Thanks,

Path Finder

Might need to add "edit-scripted" capability to the Role you are doing this with.

0 Karma

Path Finder

Any joy on this issue so far?

0 Karma

Path Finder

From my point of view, this is the app problem couldn't update setting after first set.
If you go file system and remove these files, restarted Splunk. Then you can reset/correct IP, credentials with the error.

$SPLUNKHOME/etc/apps/SplunkTA_cisco-ips/local
app.conf

inputs.conf

passwords.conf

0 Karma

Path Finder

I had the same error, but mine was just file permissions. Changed the app's owner:group to splunk and the was able to save successfully.

0 Karma

Splunk Employee
Splunk Employee

This sort of thing is usually about REST connections between the browser and Splunk... diagnosing what the problem is requires some knowledge of platform and environment. You should probably open a support case.

0 Karma

Engager

Ok, thanks I'll do that. I did update the IPS add-on 2.1.4 but am still seeing the same.

0 Karma

Splunk Employee
Splunk Employee
0 Karma