All Apps and Add-ons

How to troubleshoot why the Website Input app is not generating new events?

Explorer

I've set up the Website Input (web_input) app; it runs once correctly, but not again after that. I've checked each parameter and error logs, but found nothing wrong.

What might cause this behavior? It doesn't seem like this is a problem with the app, but rather its configuration. Where should I look for details?

Thanks!

URL:http://rss.slashdot.org/Slashdot/slashdot
interval:15m
title: slashdot
selector:tr
All other settings: default

0 Karma
1 Solution

Champion

I reproduced this on my side and it looks like a bug in the app. I'm investigating this in http://lukemurphey.net/issues/987. My plan is to fix this in version 1.0.4.

BTW: I also publish an app specifically designed for obtaining and parsing syndication feeds; that might work nicely for you in this case since you want to parse an RSS feed.

View solution in original post

Champion

I reproduced this on my side and it looks like a bug in the app. I'm investigating this in http://lukemurphey.net/issues/987. My plan is to fix this in version 1.0.4.

BTW: I also publish an app specifically designed for obtaining and parsing syndication feeds; that might work nicely for you in this case since you want to parse an RSS feed.

View solution in original post

Champion

Version 1.0.4 was released tonight.

0 Karma

New Member

Hi,

It seems like it doesn't retrieve web pages on intervals.

When will 1.0.4 be available?

0 Karma