All Apps and Add-ons

Blank App after installing

evolutionxtinc1
Engager

Hello,

We are running Enterprise 7.1.2 in Distributed mode (w/o using Clustered Searchheads) for some reason after installing the app on the search head, the app just comes up blank w/ no panels or any dashboard elements.

Restarted services and nothing still shows up. I'm not having much luck finding troubleshooting steps on this type of issue, any help would be appreciated, thanks!

cburke_splunk
Splunk Employee
Splunk Employee

Hi @evolutionxtinct1,

You shouldn't be navigating to the Datasets Add-on app namespace because the app is only there to give ALL apps access to the Table Editor. Is the Datasets Add-on a namespace you can see outside of managing all your installed apps?

Cory

0 Karma

lroynsky
Explorer

Need more information here. What app? Custom? Or from Splunkbase? Where/how was it installed? Are you sure it needed to be installed on a Search Head?

0 Karma
Get Updates on the Splunk Community!

Last Chance to Submit Your Paper For BSides Splunk - Deadline is August 12th!

Hello everyone! Don't wait to submit - The deadline is August 12th! We have truly missed the community so ...

Ready, Set, SOAR: How Utility Apps Can Up Level Your Playbooks!

 WATCH NOW Powering your capabilities has never been so easy with ready-made Splunk® SOAR Utility Apps. Parse ...

DevSecOps: Why You Should Care and How To Get Started

 WATCH NOW In this Tech Talk we will talk about what people mean by DevSecOps and deep dive into the different ...